AVIS rabatkode 2020

Gyldige AVIS koder i januar 2020

Avis er et betroet og prisbelønnet brand med en lang tradition og innovation inden for biludlejningsbranchen. LEj din næste bil igennem Avis.
260
40%
rabat
Kampagnepris

Få 40% rabat som EuroBonus-medlem hos SAS

Vis deal
Kun 295,-
rabat
Kampagnepris

Lej en varevogn i 4 timer for kun 295 kr hos AVIS

Vis deal
(1 ud af 1 tilbud)

Skal du flytte? Flyt alt på én gang!

Hos AVIS kan du leje flyttebiler i alle størrelser. Så hvis du står og mangler en lille varevogn til en mindre flytning, eller har brug for den helt store model med en volume på 19 m3, så har AVIS flyttebilen, som du står og mangler. Du kan også leje ladvogne med åbent lad og alle varevogne kræver kun alm. B-kørekort.
0
Se mereSe mindre
Europa roadtrip med AVIS

Europa roadtrip med AVIS

Vil du gerne opleve hvad Europa har at byde på? Så er en af de bedste måder at gøre dette på, ved at køre rundt til de forskellige lande. Du kan blandt andet leje bil i 7 dage til prisen for 5 hos et utal af europæiske udlejningsstationer. Eller benyt dig af 360° tilbud, hvor du eksempelvis for fri kilometerforbrug.

Dette bør du også vide

Optjen point

Optjen point

Du kan optjene point og miles via AVIS' samarbejdspartnere, som du kan benytte ved din billejning og spare penge med. Læs mere herom på AVIS' hjemmeside.
Shopping i USA

Shopping i USA

AVIS samarbejder med Simon Shopping Destinations, hvor du kan få op til 65% på shopping rundt i Nordamerika. Spar ved at hente en rabatbrochure på AVIS' hjemmeside.
Kontakt supporten

Kontakt supporten

Ring til kundeservice på telefon: 33 26 80 80. Du kan ringe alle hverdage fra kl. 8.30 - 16 eller sende en e-mail via en kontaktformular, som du finder på AVIS' hjemmeside.
AVIS på mobilen

AVIS på mobilen

Nemt og hurtigt kan du leje bil via AVIS-appen. Med appen kan du have styr på din alle dine reservationer. For fuld udnyttelse af appen kan du logge på AVIS Preferred.

Disse rabatkoder er desværre ophørt

20%
rabat
Kampagnepris
Lige nu kan du hos AVIS spare op til 20%
Ophørt
Vis deal
10%
Rabat
Kampagnepris
AVIS giver dig 10% rabat på lejebiler i Latinamerika
Ophørt
Vis deal
15%
Rabat
Kampagnepris
Hos AVIS sparer du 15% på biludlejning i Singapore
Ophørt
Vis deal
Stor
Besparelse
Kampagnepris
Lej en bil i 7 dage for 5 dages pris
Ophørt
Vis deal
Fra
100 kr.
Kampagnepris
Lej en varevogn for blot 100,- om dagen
Ophørt
Vis deal
10%
rabat
Kampagnepris
Lej bil i Latinamerika og få 10% rabat hos AVIS
Ophørt
Vis deal
40%rabat
En ny rabatkode er netop tilføjet

AVIS på verdenskortet

AVIS som vi kender det i dag startede deres virke i 1946, med den første udlejningsstation i Willow Run lufthavn, Detroit. I dag har AVIS intet mindre end 5000 udlejningsstaioner verden over - nærmere præcist 165 lande. AVIS' store succes skyldes virksomhedens evne til at skabe exceptionel service og loyalitet over for deres millionvis af kunder. I dag er AVIS en af de mest kendte og udbredte udlejningsfirmaer af bil i Danmark og Europa.Besøg AVIS hjemmeside

Find din AVIS rabatkode

Du kan altid holde øjnene åbne for nye og aktuelle AVIS rabatkoder, som ligger tilgængeligt til dig, De bedste steder at finde din AVIS rabatkode er, at kigge her på siden. Du kan også holde øje med AVIS' egen forside, med sociale medier og tilsendte nyehder fra virksomheden.
2500
Se mereSe mindre
Har vi glemt en rabatkode?
Du kan altid tippe os om en rabatkode, hvis vi ikke har den på vores rabatkodeside.
Del med dine venner