Budget rabatkode 2019

Gyldige Budget koder i september 2019

Hos Budget kan du leje din næste bil og nemt komme omkring. Find et godt tilbud eller en rabatkode på siden her, som hjælper dig med at spare penge.
260
20%
Rabat
Kampagnepris

Book online i Danmark og få op til 20% rabat på billeje

Vis deal
10%
Rabat
Kampagnepris

Hos Budget sparer du op til 10% på biludlejning i Canada og USA

Vis deal
Kun
4350 kr
Kampagnepris

Lej en Ford Focus for blot 4350,- hos Budget lige her

Vis deal
Kun
3995 kr.
Kampagnepris

Her kan du leje en Opel Corsa for blot 3995,- i måneden

BetingelserSkjul betingelser
Vis deal
(1 ud af 1 tilbud)

Udlejningsstation

På Budgets hjemmeside kan du finde de aktuelle udlejningsstationer der er i Danmark. Du kan blandt andet leje bil fra lufthavne, togstationer og større byer. Budget dækker hele Danmark. Du kan selvfølgelig også finde udlejningsstationer fra de forskellige steder i udlandet.
0
Se mereSe mindre

Praktisk information om Budget

App

App

Hent Budgets app ned på din telefon, og hav et hav a lejebiler lige ved hånden. Fra Budgets app kan du nemt booke din næste lejebil. Har du en Budget kode, er det muligt at anvende denne i app'en.
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du genre være opdateret på nyheder og tilbud hos Budget? Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag på deres, og få tilsendt spændende kampagner og aktuelle Budget rabatkoder direkte til din indbakke.
Lej en varevogn

Lej en varevogn

Hos Budget er det muligt at leje en varevogn eller flyttebil. Spar flyttefirmaet væk, og spar tusindevis af kroner ved at benytte din egen flyttebil lejet igennem Budget.
Følg med på Facebook

Følg med på Facebook

Budget er aktive på Facebook. Her kan du følge med i særlige tilbud, se deres spændende lejebiler og meget mere. Du har også mulighed for at kontakte Budget på Facebook.

Disse rabatkoder er desværre ophørt

20%
Rabat
Kampagnepris
Få op til 20% rabat på din booking lige herBetingelserSkjul betingelser
Ophørt
Vis deal
20%Rabat
En ny rabatkode er netop tilføjet

Budget biludlejning

Navnet siger sig selv, Budget er en biludlejningsvirksomhed som lejer biler til lave priser. Budget biludlejning har været aktiv siden 1958 i Los Angeles, og har nu bredt sig til at være en global virksomhed. Budget kom til Danmark i 1976, og er siden da blevet en integreret del i tusindevis af danskers hverdag. Budgets sikrer danskerne tilgængelighed, lave priser, fleksibilitet og sikkerhed, når det kommer til leje af bil.Besøg Budget hjemmeside

Værd at vide om Budget rabatkode

Det er muligt at benytte en Budget rabatkode til din næste billudlejning - om du bestiller på computeren eller på app'en. Husk at sætte flueben ved feltet 'Jeg har et medlemskort eller en rabatkode', og indtast din fundne Budget rabatkode. Når du går til checkout vil rabatten være fratrukket dit køb - nemt og lige til.
2500
Se mereSe mindre
Har vi glemt en rabatkode?
Du kan altid tippe os om en rabatkode, hvis vi ikke har den på vores rabatkodeside.
Del med dine venner