DanGuitar rabatkode 2019

Gyldige DanGuitar kampagnekoder i september 2019

Hos DanGuitar finder du ikke kun guitarer, men alt i instrumenter, lys og lyd. DanGuitar har alt til den musikalsk interesserede.
260
50%
Rabat
Kampagnepris

Hos DanGuitar kan du spare op til 50% på mærket Tuff Bags

Er netop tilføjet!
Vis deal
20%
Rabat
Kampagnepris

Spar op til 20% på mærket Zoom hos DanGuitar

Er netop tilføjet!
Vis deal
35%
Rabat
Kampagnepris

Her får du 35% rabat på en Rockbass elbas

Vis deal
(1 ud af 1 tilbud)

Lær mere om produkterne

DanGuitar er glade for at præsentere dig for deres mange produkter, og du kan finde mange videoer, hvor du forklarer, afprøver og giver dig nyttig viden om deres mange kvalitetsprodukter.

Dette er DanGuitar

Besøg butikken

Besøg butikken

Ønsker du at prøve et musikinstrument eller bare tjekke hvordan lyd og lys virker, så er du altid velkommen til at besøge den fysiske DanGuitar butik. Butikken ligger i Grenå og har åbent hver mandag til fredag fra kl. 09.30-17 og lørdag fra kl. 9.30-14.
Kundeservice

Kundeservice

Er det noget du er i tvivl om, så er DanGuitar kun et opkald væk. DanGuitars kundeservice har åbent fra kl. 08 - 21 mandag til fredag, og fra kl. 10 - 15 på lørdage. Du kan også sende en e-mail, eller forsøg at find svaret under deres FAQ.
Musik-bloggen

Musik-bloggen

Følg med i musik-bloggen, der er DanGuitars helt egen og spændende blog. Blogger giver dig ny og fed viden fra musikverdenen, samt brugbare guides til din DJ/musiker/lys og effekt-verden. Bloggen bliver opdateret med nye artikler hver eneste uge.
Følg dem

Følg dem

Følg dem på de sociale medier, og dermed går du ikke glip af de fedeste fra musikverdenen. Du bliver ikke kun opdateret med nyheder, men finder også særlige kampagnepriser og DanGuitar kampagnekoder, som du kan bruge i online-butikken, til at reducere priserne endnu mere.

Disse rabatkoder er desværre ophørt

Kun
1328 kr.
Kampagnepris
Her får du et Yamaha keyboard for kun 1328,-
Ophørt
Vis deal
26%
Rabat
Kampagnepris
Få 26% rabat på denne Warwick Rockbass Streamer
Ophørt
Vis deal
24%
Rabat
Kampagnepris
Få 24% rabat på disse højtaler hos DanGuitar nu
Ophørt
Vis deal
34%
Rabat
Kampagnepris
Få 34% rabat på denne Classic Amplug hos DanGuitar
Ophørt
Vis deal
56%
Rabat
Kampagnepris
Hos Danguitar kan du spare op til 56% i udsalget
Ophørt
Vis deal
21%
Rabat
Kampagnepris
Denne Ukulele er nedsat med 21% hos DanGuitar
Ophørt
Vis deal
50%Rabat
En ny rabatkode er netop tilføjet

DanGuitar har altid salg

Hos DanGuitar køres der altid med salg, og der er masser af produkter, at spare penge på. Der dukker løbende ny produkter op til ekstremt reducerede priser, endda helt op til 62% rabat. Der er ikke kun udsalg i en specifik kategori, men derimod i alle mulige af slagsen. Få afslag i prisen på instrumenter, lys, lys, kabler, stativer, højtalere, guide, samt meget meget mere. Kom ind og tjek det fede udvalg af udsalgsprodukter ud, og lav et røverkøb. Du kan gå på opdagelse i de forskellige kategorier som:
1. Musikinstrumenter
2. Lydudstyr
3. Lys og effekter
4. Tilbehør
5. Udsalg
6. Nyheder
Besøg DanGuitar hjemmeside

Vind 2000 kr.

Kunne du godt tænke dig at vinde et gavekort på 2000 kr. til DanGuitar? Det er utrolig nemt og helt gratis at deltage i konkurrencen. Det eneste du skal gøre er, at tilmelde dig deres nyhedsbrev, og du er automatisk med i lodtrækningen, hvor vinderen får besked på deres e-mail. Dette gavekort vil kunne benyttes som en hver anden DanGuitar kampagnekode under betaling.
2500
Se mereSe mindre
Har vi glemt en rabatkode?
Du kan altid tippe os om en rabatkode, hvis vi ikke har den på vores rabatkodeside.
Del med dine venner