Desenio rabatkode 2019

Gyldige Desenio koder i september 2019

På Desenio kan du altid finde en bred vifte af flotte billeder samt plakater. Her bliver du løbende blive opdateret med de bedste tilbud.
260
Bedste rabatkode
20%
Rabatkode
Rabatkode

Modtag en 20% Desenio rabatkode direkte til din indbakke

Vis rabatkode
Kun
39 kr.
Kampagnepris

Denne plakat kan du lige nu få for blot 39,-

Vis deal
Gratis
Fragt
Kampagnepris

Du kan opnå fri fragt på dine varer fra Desenio

BetingelserSkjul betingelser
Vis deal
(1 ud af 1 tilbud)

Rammer til dine plakater

Fuldend looket med den perfekte ramme til dine plakater. Du finder de flotteste rammer i forskellige materialer og i mange flotte farver og i alle størrelser. Du kan købe rammer fra kun 34 kr., og du har også mulighed for at købe en billedhylde, som du kan stille dine plakater på sammen med figurer og bøger.
0
Se mereSe mindre

Naturskønne motiver

Er du også vild med naturmotiver? De kan være så utrolig dragende. Hos Desenio kan du finde naturmotiver i den simpleste form, og dem med mange detaljer, hvor det næsten føles som om, du er der selv. Du kan også finde motiver af blandt andet dyr, fashion, vintage, i sort hvid og mange andre kategorier.
0
Se mereSe mindre

Læs mere om Desenio her

Bliv en del hverdagen hos Desenio

Bliv en del hverdagen hos Desenio

Følg Desenio på Instagram for at holde dig opdateret og få den skønneste inspiration via de små kvadratiske instafotos af de nyeste plakater og motiver.
Kontakt

Kontakt

Har du nogen spørgsmål? Så kan du altid ringe på tlf.: +46 8 120 58 700 på alle hverdage kl. 9-12 og 13-16.30 eller sende en mail på info@desenio.dk
Trustpilot

Trustpilot

Størstedelen har givet 5 ud af 5 stjerner, når du har købt plakater hos Desenio. Du kan altid skrive en anmeldelse om Desenio, efter du har shoppet din nye plakat.
Returnering

Returnering

Hvis du vil returnere din vare, har du 30 dages returret, fra dagen du modtager dine varer. Vi anbefaler at du læser om, hvordan du returnerer på deres hjemmeside.
Fri levering

Fri levering

Det er altid skønt ikke at skulle betale for fragtomkostninger. Din levering får du helt gratis, når du køber for over 299 kroner, ellers koster fragten blot 29 kroner.
Gavekort

Gavekort

Den perfekte gave - Giv en illustrativ gave, til en du holder af. Du har mulighed for at købe et gavekort til Desenio fra 100 kr. - 1.500 kr., og fungerer som en Desenio kode.

Disse rabatkoder er desværre ophørt

Kun
69 kr.
Kampagnepris
Lige nu kan du få denne plakat hos Desenio for blot 69,-
Ophørt
Vis deal
25%
Rabat
Kampagnepris
Spar hele 25% på disse udvalgte plakater hos Desenio
Ophørt
Vis deal
Kun
109 kr.
Kampagnepris
Sunshine of My Life kan lige nu fås for 109,-
Ophørt
Vis deal
200 kr.
Rabat
Kampagnepris
Spar 200,- med på plakater og rammer hos Desenio
Ophørt
Vis deal
25%
Rabat
Kampagnepris
Spar 25% når du køber 4 produkter
Ophørt
Vis deal
Fra
79 kr.
Kampagnepris
Fra 79,- kan du shoppe di fine studio collections plakater
Ophørt
Vis deal
20%Rabatkode
En ny rabatkode er netop tilføjet

Pift væggene op med plakater

Desenio er en online plakatbutik med de flotteste plakatmotiver. Så trænger dit hjem til et nyt friskt pust? Så behøver du ikke lede videre! Plakater til dit hjem behøver ikke engang at koste dig dyrt. Du kan nemlig med få plakater på væggende gøre en stor forskel og ændre en rummets stemning. Du finder ofte plakater til nedsat pris, der er nøje udvalgt af redaktionen. Du kan anvende en Desenio rabatkode, for at gøre dit plakatkøb billigst. Desenio rabatkoder kan du blandt andet få tilsendt din indbakke, finde på sociale medier, eller her hos os.Besøg Desenio hjemmeside

Inspirationsforladt?

Du behøver ikke at skulle genopfinde den dybe tallerken. Desenio har nemlig en masser af inspiration til dig. Du kan på deres hjemmeside finde inspiration til billedvæggen rundt i husets forskellige rum. Klik dig ind under Inspiration og Perfect Pair, og se eksempler på rum med forskellige udvalgte plakater, der matcher til møbler og farver.
2500
Se mereSe mindre
Har vi glemt en rabatkode?
Du kan altid tippe os om en rabatkode, hvis vi ikke har den på vores rabatkodeside.
Del med dine venner