DuGlemmerDetAldrig rabatkode 2019

Gyldige DuGlemmerDetAldrig koder i september 2019

Få en oplevelse for livet hos DuGlemmerDetAldrig, der har mere end 350 forskellige oplevelser at vælge mellem.
260
(1 ud af 0 tilbud)

Test dig selv

Hos DuGlemmerDetAldrig kan du i sandhed teste dig selv af med oplevelser som tur i svævefly og helikopter, afprøve dine klatreevner eller dine talenter i at slappe helt afved Ystad Saltsjøbad. DuGlemmerDetAldrig har det hele og mere til. Heldigvis bliver man aldrig for gammel til at opleve noget nyt.

Få det meste ud af DuGlemmerDetAldrig

Kundeservice

Kundeservice

Er du i tvivl om noget eller ønsker du bare at stille et spørgsmål til en oplevelse, så sidder DuGlemmerDetAldrigs kundeservice altid klar. De har åbnet i alle hverdage fra kl. 08.30 - 15, samt i weekenden fra kl. 10 - 14, på telefon: 71 99 05 70. Hvis det er udenfor åbningtiderne er du velkommen til, at sende en e-mail.
Udforsk dine muligheder

Udforsk dine muligheder

I oplevelsesmagasinet finder du en masse gode eksempler og forslag til dine nye oplevelser. Hvad skal du mon glæde din kæreste med, eller måske bare finde ud af, hvad der er sjovt at lave i København eller Aarhus. Du kan desuden læse længere artikler om de enkelte oplevelser, og finde ud af hvad andre syntes var det bedste.
Fri fortrydelsesret

Fri fortrydelsesret

Hos DuGlemmerDetAldrig har du altid 14 dages fri fortrydelsesret. Desuden har du også hele 24 måneder til at bestemme, hvilken oplevelse du gerne vil have. Selvom du har købt til en oplevelse, kan du nemt skifte over til en anden indenfor de 2 år. Byt oplevelsesgaven selv, eller tag kontakt til kundeservice.
Oplevelser til medarbejderne

Oplevelser til medarbejderne

Er du på udkig efter noget teambuilding eller måske bare vil tage dine medarbejder eller kollegaer med på tur? DuGlemmerDetAldrig har stor erfaring med firmaarrangementer, og hjælper dig gerne til at finde den perfekte oplevelse til din virksomhed. Giv et kald og høre hvad DuGlemmerDetAldrig kan tilbyde af sjov.

Disse rabatkoder er desværre ophørt

10%
Rabatkode
Rabatkode
Få 10% i afslag med DuGlemmerDetAldrig kode
Ophørt
Vis rabatkode
10%
Rabatkode
Rabatkode
Modtag en 10% DuGlemmerDetAldrig rabatkode, når du skriver dig op til at modtage nyhedsbrevet
Ophørt
Vis rabatkode
10%
Rabatkode
Rabatkode
Få en 10% rabatkode når du tilmelder dig nyhedsbrevet hos DuGlemmerDetAldrig
Ophørt
Vis rabatkode
20%
Rabatkode
Rabatkode
Spar 20% på alle oplevelsesprodukter med denne DuGlemmerDetAldrig kode
Ophørt
Vis rabatkode
Kun
299 kr.
Kampagnepris
Kom på spadag med din partner i flotte Nimtofte fra kun 299,-
Ophørt
Vis deal
Fra
499 kr.
Kampagnepris
Fra 499,- kan du komme på et særligt baristakursus
Ophørt
Vis deal

Hvem er DuGlemmerDetAldrig

DuGlemmerDetAldrig er en virksomhed, der tilbyder oplevelser i alle kategorier, indenrigs såvel som udenrigs. Det er rigtig nemt at finde en oplevelse, som du kan lide hos DuGlemmerDetAldrig. Først skriver du 'hvor' du gerne vil have oplevelsen henne, derefter 'pris' af, hvad du er villig til at betale, og du afslutter med at trykke 'type' af oplevelsen, som du ønsker. Vælg mellem kategorierne:
1. I og på vandet
2. Kultur
3. Adrenalin
4. Wellness
5. I luften
6. Ophold
7. Gourmet
8. Natur
9. Gruppe
10. Diverse
I hver af kategorierne vil der som oftes være aktive kampagnepriser eller afslag i prisen for Early Birds bestillinger.
Besøg DuGlemmerDetAldrig hjemmeside

Få 10% rabat på din første oplevelse

Nu kan du få en særlig DuGlemmerDetAldrig rabatkode på 10% rabat på oplevelser til alle nye kunder. Måden hvorpå, du får fat i denne DuGlemmerDetAldrig rabatkode, er ved at indskrive dit postnummer og din e-mailadresse. Ved indsendelse af disse tilmeldes du automatisk ugentlig inspiration, fede tilbud og andre rabatkoder, du kan bruge til DuGlemmerDetAldrig. Tilmeldelse af nyhedsbrevet er til fordele for både dig, der gerne vil på tur hver måned, og dig der kun kommer ind en enkelt gang for, at prøve en specifik oplevelse.
2500
Se mereSe mindre
Har vi glemt en rabatkode?
Du kan altid tippe os om en rabatkode, hvis vi ikke har den på vores rabatkodeside.
Del med dine venner