Elgiganten rabatkode 2019

Gyldige Elgiganten kampagnekoder i september 2019

Står du og mangler en ny bærbar, telefon eller nye hårde hvidevarer? Så besøg Elgiganten, hvor du finder de bedste priser.
260
30%
Rabat
Kampagnepris

Få 30% rabat på dit komplet køkken hos Elgiganten lige nu

Vis deal
25%
Rabat
Kampagnepris

Få 25% rabat på dette Philips fladskærms TV hos Elgiganten

Er netop tilføjet!
Vis deal
50%
Rabat
Kampagnepris

Spar op til 50% på varer i udsalget hos Elgiganten

Vis deal
(1 ud af 1 tilbud)
Læs tilbudsavisen

Læs tilbudsavisen

Hver uge sender Elgiganten deres tilbudsavis ud til dig, så du kan få meget mere for dine penge. I den aktuelle avis finder du TV, HiFi, computere, mobiler, GPS, hvidevarer og meget mere til kasnon-lave priser. Du kan læse avisen online, så du ikke behøver at bestille den hver uge.

Find billige hvidevarer

Hos Elgiganten finder du hvidevarer til både dit køkken og bryggers til skarpe priser. Køb din vaskemaskine med op til 30% rabat og få billige køleskabe. Du finder kendte mærkevarer fra bl.a. Siemens, AEG, Bosch og mange flere, men betaler kun en brøkdel af prisen her, da Elgiganten er til alle jer der vil spare penge.
0
Se mereSe mindre

Alt du bør vide om Elgiganten

Butikker

Butikker

Der findes mange varehuse landet over. Find dem i bl.a. Odense, Aalborg, Kolding, Tilst.. Dog er det kun online, at du kan anvende din Elgiganten kampagnekode. Disse har ingen værdi i de fysiske butikker.
Studerende

Studerende

Du finder masser af studierelevante produkter som computere og rygsække til fordelagtige priser. Der er ingen decideret studierabat, men ring og hør om priserne. Der er ofte rabat på disse varer.
Abningstider

Abningstider

De fleste varehuse har åbent fra kl 10-20 i alle hverdage og kl. 10-18 i weekender. Men heldigvis er det aldrig lukket online, så du kan handle, når du vil. Hurigt og nemt, og din pakke kommer lige til døren.
Prismatch

Prismatch

Elgiganten giver dig 30 dages prismatch på dine købte varer. Finder du din nykøbte vare billigere andetsteds, kan du kontakte Elgiganten med gyldigt bevis, og de matcher prisen.

Disse rabatkoder er desværre ophørt

46%
Rabat
Kampagnepris
Få op til 46% rabat på hvidevarer hos Elgiganten
Ophørt
Vis deal
5.000 kr.
Kampagnepris
Når du handler for 15.000 kr. får du et gavekort på 5.000 kr. til ElgigantenBetingelserSkjul betingelser
Ophørt
Vis deal
25%
Rabat
Kampagnepris
Dette Samsung Smart TV kan du lige nu få med 25% rabat
Ophørt
Vis deal
20%
Rabat
Kampagnepris
Spar op til 20% på Elgiganten Outlet
Ophørt
Vis deal
Kun
449 kr.
Kampagnepris
Få denne JBL højtaler for kun 449,-
Ophørt
Vis deal
Spar
1165 kr.
Kampagnepris
Nu sparer du hele 1165 kr. når du køber en Samsung Galaxy S10
Ophørt
Vis deal
30%Rabat
En ny rabatkode er netop tilføjet

Spar på elektronik

Elgiganten opstartede i Danmark i 1996, og er en del af den store Elkjøp-korncern. Denne er Nordens størte handelsvirksomhed, når det kommer til forbrugerelektronik og elektroniske husholdningdapparater. I Danmark har Elgiganten intet mindre end 38 forretninger og hele 2300 ansatte. Den stærke markedsposition skyldes de engagerede medarbejder, og Elgigantens passion i at udvikle og uddanne sit personale, til at skabe den bedste markedsføring for virksomheden. Desuden er Elgigantens onlinebutik en af de mest populære elektronik e-shops.Besøg Elgiganten hjemmeside

Problemer med din Elgiganten rabatkode?

Der kan være flere grunde til, at din rabat ikke fratrækkes, når du benytter din Elgiganten rabatkode. Her lister vi de mest hyppige problemstillinger op for dig.
1. Hold øje med, om der er et minimumsbeløb tilknyttet. Hvis ja, fratrækkes rabatten først, når ordren har en vis beløbsværdi.
2. Ofte gælder Elgigantens rabatkoder en specifik vare eller kategori. Læs derfor om den blot kan anvendes til f.eks. køleskabe eller om det kun gælder AEG produkter.
3. Har du indtastet din rabatkode korrekt? Det kan være en fordel at kopiere koden direkte, så du undgår dumme tastefejl, der kan gøre, at din Elgiganten rabatkode ikke kan indløses.
4. Sidst men ikke mindst kan du altid tjekke om rabatkoden fortsat er gyldig. Det kan hænde at sidste benyttelsesfrist er overskredet, eller at du har brugt rabatkoden før.
2500
Se mereSe mindre
Har vi glemt en rabatkode?
Du kan altid tippe os om en rabatkode, hvis vi ikke har den på vores rabatkodeside.
Del med dine venner