Aktive Ferratum kampagnekoder i april 2020

Anvend en Ferratum rabatkode til din bestilling

Lån nu nemt penge hos Ferratum. Ferratum gør det simpelt at lave en ansøgning, når du står og mangler penge.
260
0%
rente
Kampagnepris

Prøv 30 dage med 0% rente med Ferratum Kredit

Vis deal
30 dage
Rentefrit
Kampagnepris

Ferratum giver dig muligheden for at låne rentefrit de første 30 dage

Vis deal
Lån
1500 kr.
Kampagnepris

Du kan låne fra bare 1500 kr. inde hos Ferratum

Vis deal
Prøv
Mobillån
Kampagnepris

Ferratum gør det nemt at låne penge med et mobillån

Vis deal
Lån
Rentefrit
Kampagnepris

Hos Ferratum kan du låne op til 20000 kr. helt rentefrit

Vis deal
(1 ud af 1 tilbud)

Det fulde overblik

Hos Ferratum er der ingen skjulte gebyrer eller forvirrende betalingsbetingelser. Du får alle vilkår før lånets optagelse, og derefter et personligt login. På din profil kan du se det fulde overblik over kredit og betalinger. Du kan også se alt undtagen kredithistorie på app'en, uanset hvor du er.

Priseksempel på lån hos Ferratum

Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, en tilbagebetaling over 12 mdr. af ny kunde, hvor beløbet er udtrukket straks:
Kreditbeløb: 10.000 kr., Samlede kreditomkostninger: 6.851,08 kr., ÅOP: 262,91%, Samlet tilbagebetalingsbeløb: 16.851,08 kr., Månedlig ydelse*: 1.404,26 kr., Fast debitorrente: 103,40%. *Månedlig betaling på minimum af 12,5% af udestående kredit eller et minimum på 500 kr. afhængig af summen. Du kan mindst tilbagebetale på 5 måneder, og seneste betalingsfrist på 47 måneder*. Ferratum Kredit er en fleksibel kredit, der giver dig mulighed for blot at benytte, hvad du har behov for. Du kan indfri din kredit til enhver tid. *Tilbagebetalingsperioden er variabel og afhænger af din månedlige tilbagebetaling af det kreditbeløb, du har anvendt. Husk at tage stilling til om du har råd til at tilbagebetale lånet, da det koster dig penge at optage et lån. Det er også vigtigt at notere dig, at du skal være fyldt 21 år, for at kunne optage et lån.
0
Se mereSe mindre

Hvorfor du skal vælge Ferratum

500 kr. Ferratum rabatkode

500 kr. Ferratum rabatkode

Hver måned kan du deltage i konkurrencen om en Ferratum rabatkode på 500 kr. Du skal blot tilmelde dig Ferratums nyhedsbrev for at være med i lodtrækningen.
Sikkerhed

Sikkerhed

Ferratum går op i, at du som forbruger får maksimal sikkerhed omkring dit lån. Ved at samarbejde med Experian, Nets og DanID, er du garanteret tryghed og sikkerhed.
Låneguide

Låneguide

Når du optager lån eller kredit hos Ferratum er alt gennemsigtigt og overskueligt. Derfor får du også en komplet låneguide på hjemmesiden, som kan hjælpe dig på vej.
30 dage rentefrit

30 dage rentefrit

Ferratum giver dig en fordel. Du får de første 30 dage helt uden renter, hvilket kan give lidt ro til dig angående tilbagebetalingen af dit lån fra Ferratum.

Disse rabatkoder er desværre ophørt

Uden
Omkostninger
Kampagnepris
Du kan indfrie Ferratum Kredit helt uden ekstra omkostninger
Ophørt
Vis deal
500 kr.
Gavekort
Kampagnepris
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet hos Ferratum får du chancen for at vinde 500 kr.
Ophørt
Vis deal
0%rente
En ny rabatkode er netop tilføjet

Lær mere om Ferratum Group

Ferratum blev grundlagt i 2005 med hovedkontor i Finlands hovedstad, Helsinki. Virksomheden tilbyder forbrugslån og virksomhedslån på deres online portal. I dag florerer virksomheden i mere end 25 lande, og Ferratum er fortsat i vækst, med mere end 2 millioner kunder. Sidste nye lancerting fra Ferratum var deres mobilbank, som de kunne lancere i 2016 til deres kunder, for at gøre det nemmere at foretage lån - lige ved hånden.Besøg Ferratum hjemmeside

Følg med på Facebook

Ferratum er at finde inde på Facebook. her kan du følge med i, hvad som rører på sig, eller frigivelse af en Ferratum kampagnekode. SMut ind forbi og følg dem i dag.
2500
Se mereSe mindre
Har vi glemt en rabatkode?
Du kan altid tippe os om en rabatkode, hvis vi ikke har den på vores rabatkodeside.
Del med dine venner