Aktive Grus Direkte rabatkoder i april 2020

Anvend en Grus Direkte kode til din bestilling

Grus Direkte har alt indenfor grus, flis og beton samt meget mere på deres side! Tag et kig på vores side efter særlige koder og gode udsalgsvarer på deres kvalitetsvarer.
260
Fra
969,39 kr
Kampagnepris

Køb afretniningsgrus for helt ned til 969,36 kroner/ton hos Grus Direkte

Vis deal
Fra
1521,10 kr
Kampagnepris

Køb et ton for helt ned til 1521,10 kroner ved Grus Direkte

Vis deal
Kun
146,25 kr
Kampagnepris

Du får en affaldssæk der kan klare op til et ton for bare 146,25 kroner hos Grus Direkte

Vis deal
(1 ud af 1 tilbud)

Alle belægningsdrømme opfyldt

Køb både grus, granit, rullegræs, sand og endnu mere hos Grus Direkte! Hvad end formålet er med din belægning i en opkørsel eller elegant pynt i haven som granitfigurer, kan du finde den rigtige form for sten. Skal det ikke være sten, kan du også bestille træflis som belægning eller måske et stilet indslag i blomsterbedet?
0
Se mereSe mindre

Det bedste ved Grus Direkte

Anbefal til venner

Anbefal til venner

Hvis du syntes om Grus Direktes betjening og produkter kan du nemt anbefale dem via hjemmesiden! Send en invitation til dine venner per e-mail, eller giv dem et like på Facebook, hvor du kan se aktuelle rabatkoder og særlige kampagnepriser.
Bliv en grus-guru

Bliv en grus-guru

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og få tilsendt Grus Direkte rabatkoder, løbende tilbud på alt fra træflis til grus og granit. Desuden medsender Grus Direkte gode råd og vejledning til dine næste projekter i have og til anlægning af indkørsel.
Få den rigtige hjælp

Få den rigtige hjælp

Stil alle de spørgsmål du måtte have til din grus- eller sandbestilling, både før og efter du har bestilt eller modtaget det ønskede. Klik på 'Kontakt' på hjemmesiden, og kom let i kontakt med kyndigt personale.
Leveringstidspunkt

Leveringstidspunkt

Det er vigtigt at vide, hvornår du kan forvente din levering af grus m.m. Derfor kan du nemt få svar med at indtaste dit postnummer under 'Leveringstider' på Grus Direkte, hvorefter du kan se den forventede leveringstid.
Beregner til Grus Direkte

Beregner til Grus Direkte

Find præcis ud af, hvor meget grus, sand eller sten du skal bruge med Grus Direktes beregner. Indtast dimensionerne og få et vægtestimat, som du kan bruge til vejledning af dit køb.
Hvor indtastes rabatkoden?

Hvor indtastes rabatkoden?

Sådan gør du for at indtaste din Grus Direkte rabatkode: Gå til kategorien 'Hjælp' i toppen af siden, og derefter klik på 'Rabatkode' i venstre side. Her aktiverer du din Grus Direkte rabatkode.

Disse rabatkoder er desværre ophørt

Kun
110 kr.
Kampagnepris
Få grus leveret fra 110,- hos Grus Direkte
Ophørt
Vis deal
Modtag
Rabat
Kampagnepris
Kontakt Grus direkte og modtag rabat på din ordre
Ophørt
Vis deal
Kun
100 kr.
Kampagnepris
Køb granit og få det leveret fra 100 kr.
Ophørt
Vis deal
Kun
113 kr.
Kampagnepris
Bor du i Nordjylland kan du få betonfliser fra kun 113 kr pr m2
Ophørt
Vis deal
Fra969,39 kr
En ny rabatkode er netop tilføjet

Velkommen til en verden af grus

Grus Direkte skaber de samme fordelagtige priser for private kunder såvel som erhvervsdrivende. Missionen hos Grus Direkte er at skabe lige forhold for alle, og derfor er priserne det samme, uanset hvem det er der handler. Det lille team hos Grus Direkte er altid klar til at beregne priserne for dig, og stiler efter at give dig kyndig vejledning og sikker levering af dine varer. Hjemmesiden udvikler sig løbende for at leve op til kundernes efterspørgsel, og der er altid et hav af kvalitetsprodukter at finde. Du kan blandt andet shoppe i kategorier som:
1. Grus
2. Sand
3. Granitskærver
4. Faldunderlag
5. Stenmel
6. Pigsten/Gærdesten
Og mange flere. Der er snart ikke det materiale, som du kan finde og få leveret direkte til din dør.
Besøg Grus Direkte hjemmeside

Personlige tilbud

Grus Direkte går i front, når det kommer til miljøløsninger. Derfor tilbyder Grus Direkte forskellige containere til affald. Grus Direkte tilbyder blandt andet containere og bigbags til dit affald, og du kan også finde køreplader til de større maskiner, for at skåne plænen. Når du har fået samlet dit affald, kan du kontakte en vognmand, hvor i aftaler en tid sammen, hvornår affaldet kan hentes og blive kørt væk.
2500
Se mereSe mindre
Har vi glemt en rabatkode?
Du kan altid tippe os om en rabatkode, hvis vi ikke har den på vores rabatkodeside.
Del med dine venner