Aktive Hiper rabatkoder i april 2020

Anvend en Hiper kode til din bestilling

Hos Hiper får du lynhurtig bredbånd til de skarpeste priser. Hold øje med siden her, og vær heldig at finde en fordelagtig rabatkode.
260
Bedste rabatkode
100 kr.
Rabatkode
Rabatkode

Få 100,- i rabat på første faktura på 1000Mbit produkter med Hiper kode

Verificeret
Vis rabatkode
(1 ud af 1 tilbud)

Følg Hiper på Facebook

Du kan til enhver tid følge Hiper på deres Facebook side. Her kan du chatte med en medarbejder, både hverdage og weekender. Hold dig opdateret om, hvad der rører på sig hos bredbåndsudbyderen i deres forskellige posts på siden.
0
Se mereSe mindre

Lær mere om Hiper hos os

Speedtest

Speedtest

Er ud interesseret i hvad ud kan få af hastighed i dit hjem? Hiper udregner hurtigt hvad de kan tilbyde af hastighed. Vælg den ønskede bredbåndspakke, og indtast din adresse. Hiper laver en speedtest, og efter kort tid kan du se, hvad de kan tilbyde dig!
Trustpilot

Trustpilot

Hiper har fået super anmeldelser af flere tusinde kunder på Trustpilot. Hiper har fået 4,5 ud af 5 stjerner, hvilket tildeler bredbåndsudbyderen karakteren fremragende! Du kan altid klikke ind på Trustpilot og læse om andre kunders oplevelser.
Driftstatus

Driftstatus

Vil du gerne læse driftstatus hos Hiper? Klik ind på deres kundeservice og vælg her 'driftstatus'. Her kan du se den aktuelle situation i Danmark, og om der sker noget i dit område, der gør, at forbindelsen er langsommere.
Spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar

Med bredbånd kan der være mange spørgsmål ang. beliggenhed, produktet og opkobling. Du kan til enhver tid læse Hipers sektion 'spørgsmål og svar' på deres hjemmeside. Ellers er du altid velkommen til at kontakte Hiper.
100 kr.Rabatkode
En ny rabatkode er netop tilføjet

Hvem er Hiper

Hiper blev etableret af erfarne folk fra bredbåndsbranchen, der har en klar vision om, at hjælpe danskerne til det bedste bredbånd. Ønsket er at skabe kvalitetsbredbånd, der ikke skal koste dyrt. For at leve op til dette specialiserer Hiper sig inden for bredbånd - og kun bredbånd! Hiper gør det nemt og overskueligt, da du blot kan vælge at få op til 100Mbit eller op til 1000Mbit.
2500
Se mereSe mindre

Sådan bruger du din Hiper rabatkode

Hos Hiper er det nemt og ligetil at anvende din Hiper rabatkode. Vi hjælper dig gerne til, hvordan du kan anvende denne:
1. Vælg den bredbåndspakke du ønsker.
2. Vælg adresse og udfyld personlige oplysninger.
3. Gå til bunden af siden 'ordreoversigt', og find feltet 'Har du en rabatkode?'.
4. Indtast din gyldige Hiper rabatkode.
5. Tryk på 'aktiver'.
Rabatten vil fratrækkes din ordre, når du går videre til sikker betaling. Hvis du har indtastet en ugyldig Hiper rabatkode, vil der poppe et tekstvindue op, og fortælle om ugyldighed.
2500
Se mereSe mindre
Har vi glemt en rabatkode?
Du kan altid tippe os om en rabatkode, hvis vi ikke har den på vores rabatkodeside.
Del med dine venner