Aktive Netflix rabatkoder i april 2020

Anvend en Netflix gavekode til din bestilling

Mangler du også en god serie eller film? Så bør du besøge Netflix, som er en online streamingstjeneste.
260
Kun
60 kr.
Kampagnepris

Hos Netflix får du deres grundlæggende abonnement for kun 60,- om måneden

Vis deal
Kun
80 kr.
Kampagnepris

For 80,- pr. måned kan du få standardpakken hos Netflix og se hele sortimentet i HD

Vis deal
Kun
105 kr.
Kampagnepris

Nyd Netflix udvalget af film og serier med Premium abonnementet for kun 105,- om måneden

Vis deal
(1 ud af 1 tilbud)
De bedste serier!

De bedste serier!

Slå dig løs i fantastiske serier som blandt andet House of Cards, Suits, Mindhunter, G.L.O.W, Narcos og mange flere! Løbende som du ser film og serier, kommer Netflix med en oversigt af forslag til film og serier som kan være interessant for dig. Desuden kan du nyde godt af Netflix Originals, der er film og serier lavet eksklusivt til denne streamingstjeneste.

Noget for alle

Login til hygge og underholdning, læn dig tilbage og se de bedste film og serier! Grin til komedier, bliv følelsesladet til en romantisk drama, eller lad dig rive med i et hæsblæsende aktionbrag - Lige meget hvad du føler for på dagen, så finder du helt sikkert noget, som falder i din smag.
0
Se mereSe mindre

Mere nyttefuld viden

Kontakt kundeservice

Kontakt kundeservice

Hvis du er i tvivl om noget eller det mindste spørgsmål, kan du komme i kontakt med Netflix's support som sidder klar via live chat på deres hjemmeside eller app.
Super Netflix app

Super Netflix app

Hent appen ned til din smartphone, smart-tv, din spilkonsol, PC, Mac, mobil, tablet samt mange andre, og vær klar til tonsvis af underholdning.
Ingen forpligtelser

Ingen forpligtelser

Hos Netflix er du ikke bundet til noget som helst, og du kan til enhver tid vælge at afmelde dit medlemskab og ændre abonnementstyper. Hos Netflix er det dig, der bestemmer.
Nyheder

Nyheder

Kan du også lide at være opdateret? Så følg med, og hold dig opdateret om det nyeste nye via Netflix Media Center, samt høre mere om det nyeste Netflix indhold af streaming og underholdningsprogrammer.
Børnesikring

Børnesikring

Det er også muligt at undgå at familiens mindste medlemmer for set noget, der ikke egner sig til deres alder. Du kan læse mere på Netflix's hjemmeside, om hvordan du slår aldergrænse til udvalgte kategorier.
Underholdning hvor end du er

Underholdning hvor end du er

Rejser du meget eller bor du i udlandet? Så fortvivl ej. Du kan altid streame, hente film, programmer og serier ned til din smartphone og tablet og derved have din yndlingsunderholdning ved hånden hele tiden.

Disse rabatkoder er desværre ophørt

30 dage
Gratis
Kampagnepris
Prøv 30 dage helt gratis hos Netflix i dag
Ophørt
Vis deal
Kun60 kr.
En ny rabatkode er netop tilføjet

Billige grin med Netflix

Se din yndlings film igen og igen! Eller start på en ny medrivende serie som din ven lige har anbefalet! Der er mange fordele ved Netflix:
1. Tilmeld dig Netflix gratis i 30 dage, og se hvad du synes om det. Med dette tilbud kan du nyde godt af timesvis gratis streaming.
2. Benyt enhver lejlighed, du har, til at anvende Netflix kampagnekode. Vi poster altid eventuelle kampagnekoder her på siden, så du nemt kan finde kampagnekoderne.
3. Vælg det rigtige abonnement. Hvis du f.eks. ikke behøver HD, kan du undlade dette og spare endnu flere penge på dit månedlige abonnement.
4. Betal for enheder. Du kan altid tilpasse dit Netflix abonnement til antal enheder i huset. Sådan undgår du bedst, at betale for meget for ydelser du ikke benytter.
Vi anbefaler dig at du gør dig selv denne tjeneste, og prøver gratis et Netflix abonnement - Vi lover dig, at du ikke vil fortryde det!
Besøg Netflix hjemmeside

Betaling med et kort

Glæd en du holder af eller dig selv med Netflix gavekort. Med Netflix gavekort kan du nemt booke streaming og underholdning til din enhed. Er du ved at løbe tør for gavekort, kan du altid optanke din konto inde på Netflix hjemmeside. Gavekortet virker som en Netflix rabatkode, som du indtaster for aktivering.
2500
Se mereSe mindre
Har vi glemt en rabatkode?
Du kan altid tippe os om en rabatkode, hvis vi ikke har den på vores rabatkodeside.
Del med dine venner