Bold.dk’s Rabatkoder gælder til mere end bare sport

Bold.dk har i samarbejde med Global Savings Group opstartet platformen, Bold.dk Rabatkoder, hvor fokus alene er at publicere fordelagtige rabatkoder og knivskarpe kampagnepriser. Bold.dk har udvalgt en række af vellidte forhandlere i Danmark, som de ønsker at hjælpe deres læsere med at spare penge hos. I det tætte samarbejde mellem Bold.dk og Bold.dk Rabatkoder er de fastlagte ambitioner således:

1. At give brugerne den bedst mulige oplevelse ved at lave dybdegående undersøgelser og selektiv udvælgelse af Bold.dk’s eksperter, der står for at teste materialet løbende, i bestræbelsen efter perfektion af brugeroplevelsen.

2. At tilbyde brugerne en række online butikker, der er nøje udvalgt af Bold.dk, hvorefter der sammen udvælges de bedst mulige tilgængelige koder og deals, som Global Savings Group har årevis af erfaring indenfor.

3. At skabe en stærkt hold, der ikke ønsker at være bænkevarmer og vandbærer. Derfor er holdet bag Bold.dk’s Rabatkoder i konstant træning, så alt hvad brugeren vises på hjemmesiden er friskt, verificeret og/eller af høj relevans.

4. At skabe et bredt udvalg til Bold.dk’s mange læsere. Derfor vil du altid kunne finde mere end blot sportsrelaterede butikker på hjemmesiden. Kategorier som blandt andet bolig, mode, elektronik og hvidevarer er blot nogle af de nøje udvalgte butikker. Disse butikker er udvalgte, selv om vort hovedfokus ligger hos de store sportsbutikker såsom adidas og SPORTMASTER.

Bold.dk’s Rabatkoder er en gratis tjeneste til dig, der ønsker at få det bedste ud af dine online køb. Der publiceres dagligt nye rabatkoder og priser, der er sparket i bund. Kort sagt - vi er dit personlige kartotek af koder og rabatter. Hvis der ligger en aktiv kode på internettet, så skal vi nok finde den!


Vi vil elske at høre din mening eller at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål! Kontakt os via https://rabatkode.bold.dk/kontakt, og vi vil besvare dig hurtigst muligt.


Lær mere om rabatkoder - FAQ


Bold.dk rabatkoder er en fri tjeneste til dig, der ønsker at få det bedste ud af dine online køb. Vi jagter dagligt efter fordelagtige rabatkoder og publicerer spændende tilbud til dig her. Kort sagt - vi er dit personlige kartotek af koder og rabatter. Hvis det ligger en aktiv kode på internettet, så skal vi nok finde den! Nedenstående har vi listet de oftest stillede spørgsmål hos os.

Skal jeg registrere mig for at benytte en rabatkode?

Hos os behøver du ikke at registrere dig, for at benytte vores publicerede koder og tilbud. Disse er til fri afbenyttelse for alle, og kan til enhver tid kopieres og benyttes. Finder du en kode, som du kan bruge, kan du blot klikke på denne, og vi fører dig videre til den rette forhandler.

Hvordan finder jeg rabatkoder til de forskellige forhandlere?

Hos os kan du nemt finde en specifik rabatkode til en specifik forhandler. Vi har lavet et søgefelt på forsiden, der gør det nemt for dig at lede efter din forhandler. Søg blot efter navnet på forhandleren, og en boks af resultater til komme til syne under søgefeltet.

Hvorfor indeholder alle kuponer ikke en rabatkode?

Selvom vi er en rabatkodeside, tilbyder i mere end blot rabatkoder. Det betyder at nogle af vores kuponer kun indeholder et godt tilbud eller produkter til høj rabat. Dette gør vi for at give dig det bedste overblik over, hvad der rører på sig hos de forskellige forhandlere. Det er ikke altid at rabatkoder er den bedste mulighed, for at gøre sig den bedste besparelse.

Hvad betyder det, når en kode er eksklusiv?

Her på vores hjemmeside kan du finde flere rabatkoder, der er markeret som eksklusiv. En eksklusiv rabatkode betyder, at denne specifikke rabatkode kun er at finde hos os med dets anførte kriterier.

Hvilke kriterier er der for at anvende en kode?

Nogle rabatkoder er lettere at benytte end andre. Rabatkoder varierer, når det kommer til, hvilke kriterier der er for at benytte dem. Kriterier kan være alt lige fra en minimumsordreværdi til udvalgte mærker. På vores rabatkoder kan du læse 'Detaljer', hvis rabatkoden har nogle kriterier for anvendelse.