Osuma rabatkode 2019

Gyldige Osuma koder i september 2019

Få leveret friske og gode dagligvarer lige til døren. Benyt en rabatkode eller et godt tilbud, og få dine dagligvarer til en god pris.
260
50%
Rabat
Kampagnepris

Se ugens tilbud hos Osuma og spar op til 50% på madvarer

Vis deal
Gratis
Fragt
Kampagnepris

Når du handler hos Osuma er fragten ganske gratis

Vis deal
25%
Rabat
Kampagnepris

Få op til 25% rabat på ugens tilbud hos Osuma

Ophører om 3 dage Er netop tilføjet!
Vis deal
Kun
44 kr.
Kampagnepris

Fra 44 kr. per kuvert kan du købe lækre måltidskasser hos Osuma

Vis deal
(1 ud af 1 tilbud)
Discountvarer

Discountvarer

Når du hører levering af dagligvarer på døren, tænker du normalt at priserne er skyhøje. Dette ikke er ikke tilfælde hos Osuma. Osuma kører nemlig med konkurrencedygtige priser, ikke kun konkurrencedygtige i forhold andre dagligvareleveringsvirksomheden, men faktisk i forhold til supermarkedernes normale priser. Lige nu kan du også købe dine discountvarer på Osuma, hvor du kan vælge mellem dagligvarer, personlig pleje og husholdningsprodukter. For at spare endnu mere på discountvarerne, kan du enten tjekke tilbudsavisen ud eller finde en Osuma rabatkode på siden her.

Det bedste ved Osuma

Måltidskasser

Måltidskasser

Kender du det populære koncept måltiskasser? Måltidskassen består af opskrifter sammen med alle råvarer, der skal til for at lave de udvalgte retter. Vælg din måltidskasse, leveringsdato, særlige hensyn og abonnement.
Fri fragt

Fri fragt

Hos Osuma er der intet minimumsbeløb for levering af deres varer. Du får fri fragt uanset, hvor meget du bestiller for. Alt fragt fra Osuma er med levering direkte til hjemmet, så glemt alt om at skulle en tur til nærmeste pakkehus.
Pant

Pant

Du kan bruge Osuma hvis du har pant du skal af med. Osuma opkræver dog et håndtering- og servicegebyr på 20% afhængigt af, hvor meget pant du har. Pantskemaet finder du på Osumas hjemmeside ,og flaskerne bliver hentet ved den normale levering af dine dagligvarer.
Betalingsmuligheder

Betalingsmuligheder

Mulige betalingsformer hos Osuma er blandt andet Dankort, VISA, Mastercard, VISA electron og Maestro. Derudover kan du også benytte dig af ViaBill. Har du problemer med gennemførelse af din betaling, tag kontakt til Osuma på telefon: 70 20 17 22.
Økologi

Økologi

Økologiske varer kan du nemt finde hos Osuma, der tilbyder flere hundrede forskellige økologiske produkter. Frost, mejeri, kød og drikkevarer er at finde her. Hvis du kan finde det i en dagligvarebutik, finder du det med sikkerhed også hos Osuma.
Søg inspiration

Søg inspiration

Vil du gerne have lidt inspiration til hverdagens kost? Du finder masser af inspiration hos Osuma under kategorien "Inspiration", der giver dig tips og artikler til hverdagens kost. Udover det finder du også inspiration under "Opskrifter" til din madlavning.

Disse rabatkoder er desværre ophørt

100 kr.
Rabatkode
Rabatkode
Spar nu 100,- på dit første køb med Osuma kode
Ophørt
Vis rabatkode
Fri
Fragt
Rabatkode
Få gratis fragt med Osuma rabatkode
Ophørt
Vis rabatkode
Fri Fragt
Rabatkode
Rabatkode
Få fri fragt når du anvender denne Osuma kode
Ophørt
Vis rabatkode
20%
Rabat
Kampagnepris
Spar nemt 20% af prisen på discountvarer hos Osuma
Ophørt
Vis deal
Kun
53 kr.
Kampagnepris
Bestil en eksotisk måltidskasse hos Osuma for kun 53 kr. per person
Ophørt
Vis deal
Fra
44 kr.
Kampagnepris
Kuvertpriser fra kun 44 kr. når du køber en måltidskasse hos Osuma
Ophørt
Vis deal
50%Rabat
En ny rabatkode er netop tilføjet

Hvem er Osuma

Osuma er en virksomhed der leverer dagligvarer direkte på din dør. Konceptet er utrolig nemt:
1. Vælg dit postnummer.
2. Vælg dato for levering.
3. Vælg tidspunkt for levering.
4. Vælg madvarerne du gerne vil modtage.
Det gode ved dette koncept, er at du får en overskuelig oversigt over alle produkter, der enten er sat ned i pris eller ligger til fast lav pris. Vælg i mellem Osumas over 10.000 forskellige produkter og tænk aldrig mere selv på at skulle på den kedelige tur ned i butikken.
Besøg Osuma hjemmeside

Find Osuma rabatkoer

Osuma kører som ofte med rabatkoder til deres nye og eksisterende kunder, for at glæde med ekstra nedsættelse i prisen. Du vil ofte kunne finde din Osuma rabatkode i forbindelse med særlige kampagner, der kan rette sig efter førstebestilling som ny kunde, eller ekstra goder for nuværende kunder. Du kan altid læse mere om Osuma rabatkoder inde på deres FAQ side.
2500
Se mereSe mindre
Har vi glemt en rabatkode?
Du kan altid tippe os om en rabatkode, hvis vi ikke har den på vores rabatkodeside.
Del med dine venner