Pulsure.dk rabatkode 2019

Gyldige Pulsure.dk koder i september 2019

For den aktive, den tidsbevidste og for dem med daglige gøremål - Pulsure.dk har alt indenfor ure til dig, der altid ønsker at gøre en fornuftig handel på kvalitetsvarer.
260
30%
Rabat
Kampagnepris

Hos Pulsure.dk kan du spare op til 30% på mærket Garmin

Vis deal
15%
Rabat
Kampagnepris

Nu får du op til 15% rabat på løbeure lige her

Vis deal
25%
Rabat
Kampagnepris

Her får du op til 25% rabat på demoure

Vis deal
60%
Rabat
Kampagnepris

Få op til 60% rabat i tilbudskategorien hos Pulsure.dk

Vis deal
(1 ud af 1 tilbud)

Der findes gode grunde til at vælge Pulsure.dk

E-mærket

E-mærket

Når du shopper hos Pulsure.dk kan du være sikker på, at du indgår en sikker handel. Firmaet er nemlig blevet godkendt at e-mærket, som er en certificeringsordning for danske webshops. Det betyder for dig, at du sikkert kan stole på at modtage din bestilling, og at din betaling går igennem en sikker portal, så du ikke risikerer at dine kortoplysninger bliver stjålet.
Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Når du bliver kunde hos Pulsure.dk, så er det en god ide at tilmelde sig deres ugentlige nyhedsbrev. Her vil du nemlig få tilsendt en masse gode produktnyheder fra de mange populære mærker. Gennem nyhedsbrevet vil du også have muligheden for at blive en del af konkurrencer om præmier, samt modtage eksklusive tilbud og rabatkoder til mange forskellige kategorier.
Opnå fri fragt

Opnå fri fragt

Pulsure.dk arbejder med flere forskellige fragtpartnere, såsom DAO, PostNord og BRING. Dette giver dig muligheden for at få din pakke leveret, med den metode som du foretrækker. Når du handler på webshoppen, kan du også opnå helt gratis fragt af dit køb. Dette gør du ved at købe for mindst 999 kr. og vælge BRING som leverandør af din onlinebestilling.
Kontakt

Kontakt

Har du spørgsmål til medarbejderne i butikken eller mangler du information om dit produkt, leveringen af dette, eller dine salgsbetingelser? Hvis du ikke kan finde svar på disse spørgsmål inde på FAQ siden hos Pulsure.dk, så kan du altid komme i kontakt med folk der kan svare på disse på telefon 76748074 eller på deres e-mail salg@pulsure.dk.

Demoure og restsalg hos Pulsure.dk

Er du på jagt efter ekstra billigt udstyr til din træning? Dette kan Pulsure.dk også hjælpe dig med. Hop ind på webshoppen og kig efter tilbudskategorien, hvor du vil få mulighed for at købe restsalg af fede produkter og finde demoure med store rabatter.
0
Se mereSe mindre

Disse rabatkoder er desværre ophørt

50%
Rabat
Kampagnepris
Spar op til 50% i restsalget hos Pulsure.dk
Ophørt
Vis deal
40%
Rabat
Kampagnepris
Her kan du nu få op til 40% rabat på pulsure til fitness
Ophørt
Vis deal
60%
Rabat
Kampagnepris
Spar op til vilde 60% rabat i final sale hos Pulsure.dk
Ophørt
Vis deal
30%
Rabat
Kampagnepris
Nu får du 30% rabat på alt fra mærket Suunto
Ophørt
Vis deal
50%
Rabat
Kampagnepris
Få 50% rabat på alle ure i denne kategori
Ophørt
Vis deal
30%Rabat
En ny rabatkode er netop tilføjet

Spar penge på pulsure

Hos Pulsure.dk går man ind for at give dig muligheden for at eje det bedste træningsur, til den sport du elsker mest. For at sikre sig du får det optimale ud af din træning, så sælger Pulsure.dk kun de bedste og mest efterspurgte sportsure fra forskellige kendte mærker. Disse mærker inkluderer de helt store såsom Garmin, Suunto, TomTom og Polar, hvilket garanterer dig, at du kun finder den bedste kvalitet på webshoppen. Når det kommer til din træning, så har Pulsure.dk ure til følgende sportsgrene:
  • Løb
  • Cykling
  • Triatlon
  • Fitness
  • Outdoor
  • og mange flere
I de seneste år er firmaet også begyndt at fokusere på at optimere din træning gennem andre midler og typer af udstyr. Det betyder at du nu kan finde alt fra vægte, bøger, høretelefoner, cykelcomputere, sportstøj, muskelstimulatorer og meget mere på webshoppen. Alle disse kategorier har gjort at Pulsure.dk nu er blevet stedet, hvor du kan finde alt hvad der skal til for at gøre din træningsoplevelse bedre og mere komfortabel. Får du problemer med dine produkter, eller har du bare brug for et mere personligt indtryk af træningsudstyret, så kan du altid besøge den fysiske butik i Horsens. Her står der hele ugen medarbejdere klar til at hjælpe dig med størrelser, træningsbehov og ekspertråd om produkterne på siden.
Besøg Pulsure.dk hjemmeside

Sådan virker Pulsure.dk rabatkoder

Hos Pulsure.dk er der tit rabatkoder, som giver dig muligheden for at spare ekstra procenter. Når du finder disse koder her på siden eller på webshoppen, er de ganske nemt at anvende ved dit køb. Det eneste du skal gøre er følgende:
1. Find de varer der passer til dine behov
2. Gå til din bestilling gennem indkøbskurven
3. Find feltet 'gavekortskode' under titlen 'betalingsform'
4. Tast din gyldige Pulsure.dk kode ind i dette felt
Du vil nu kunne se din rabat blive trukket fra totalbeløbet. Skulle du have flere spørgsmål om rabatkoder på webshoppen, så kan du finde svar på dette i FAQ sektionen inde på siden.
2500
Se mereSe mindre
Har vi glemt en rabatkode?
Du kan altid tippe os om en rabatkode, hvis vi ikke har den på vores rabatkodeside.
Del med dine venner