Sixt rabatkode 2019

Gyldige Sixt koder i november 2019

Hos Sixt er de specialister i biludlejning. Du finder de bedste biler og priser hos dem.
260
Kun
269 kr.
Kampagnepris

Lej en Audi A4 Avant fra kun 269 kr. per dag

Vis deal
(1 ud af 1 tilbud)

Flexleasing

Vil du gerne leje en af de fede biler? Så skal du prøve Sixt Flexleasing, der åbner dørene op for en bilverden fuld at luksusbiler. Sixt har markedets største udvalg af eksklusive biler til fordelagtige priser. Kontakt Sixt enten på mail eller via telefon: 69 13 20 50 for at høre mere om betingelserne og udvalget.
0
Se mereSe mindre

Hvad giver Sixt dig?

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Tilmeld dig i dag nyhedsbrevet, og vær den første der modtager kampagner, Sixt koder og lignende besparelsesmåder direkte ind i din indbakke. Hvis du er en regelmæssig lejer af biler, kan nyhedsbrevet med sikkerhed betale sig.
Mobilreservation

Mobilreservation

Nu er det blevet utrolig nemt at reservere din bil hos Sixt. Med et klik via mobilappen kan du hente din bil og være kørende i løbet af få sekunder. Appen kan findes på Iphone, Ipad, Android, Windows phone og Blackberry, og her kan din Sixt kode også anvendes.
Sociale medier

Sociale medier

Følg Sixt på de sociale medier få alt det nye at vide. Her får du endvidere også nyheder om de bedste kampagner og andre tilbud. Du kan nogen gange spare ekstra meget på disse tilbud, så det sociale betaler sig.
Erhverv

Erhverv

Lej en bil til dit arbejde og få masser af fordele! Det eneste du skal gøre er, at udfylde et hurtig skema, og du er i gang! Tjek fordele ud på "Erhverv" på Sixt.dk. Kontakt Sixt for forklaring om biler til erhverv.

Disse rabatkoder er desværre ophørt

15%
Rabat
Kampagnepris
Spar op til 15% af originalprisen ved Sixts udvalgte deals
Ophørt
Vis deal
Kun
307 kr.
Kampagnepris
Hos Sixt kan du leje en Audi A6 3.0 fra kun 307 kr. per dag
Ophørt
Vis deal
Kun
3649 kr.
Kampagnepris
Lej elektrisk Renault i en hel måned for blot 3649 kr.
Ophørt
Vis deal
Fra
187 kr.
Kampagnepris
Lej en Renault Megane fra blot 187,- om dagenBetingelserSkjul betingelser
Ophørt
Vis deal
Kun
150 kr.
Kampagnepris
Denne Opel Astra kan du leje fra kun 150,- hos Sixt
Ophørt
Vis deal
Kun269 kr.
En ny rabatkode er netop tilføjet

Spar på alt

Sixt er en international biludlejningskæde der har fæste i næste alle verdens lande. Hvis du er en af dem der hvert år rejser og bare har brug for en bil engang imellem, sparer du ekstra meget på at bruge Sixt. Med bilabonnementet all-inclusive skal du ikke længere bekymre dig for, at der kommer en ekstra regning ind med posten. Fordelene ved all-inclusive biludlejningen er:
1. Bredt udvalg af biler
2. Alt inkluderet (service, forsikring, ejerafgift)
3. Skræddersyet kilometerpakke
4. Ingen udbetaling
5. Intet depositum
6. Vejhjælp
7. Skift bil som det passer dig
8. Sæt abonnementet i pause som det passer dig. Du får her noget der ikke er set i biludlejning før, med alt inkluderet og ingen bekymringer.
Besøg Sixt hjemmeside

Guide: Anvend din Sixt rabatkode

Der er mange gode grunde til at gøre brug af en Sixt rabatkode, men besparelser må være førsteprioriteten. Hvis du har fundet en Sixt rabatkode, er det blot at kopiere denne og tage den med dig. Vælg den bil og dine ønskede ekstraydelser som Sixt tilbyder. Det kan være vinterdæk, leje af babysæde og meget andet nyttigt. Når du når til udtjekning, indtaster du blot din Sixt rabatkode i det pågældende felt. Rabatten vil blive fratrukket dit samlede beløb. Hvis rabatkoden ikke virker kan det skyldes, at den er udløbet, forkert indtastet eller gælder specielle produkter.
2500
Se mereSe mindre
Har vi glemt en rabatkode?
Du kan altid tippe os om en rabatkode, hvis vi ikke har den på vores rabatkodeside.
Del med dine venner