Size rabatkode 2020

Gyldige Size koder i januar 2020

Shop efter de nyeste sneakers og sko hos Size. Vælg blandt hundredevis af mærker, og spar penge med tips og trcisk hos os.
260
50%
rabat
Kampagnepris

Spar op til 50% i outlet hos Size

Vis deal
10%
rabat
Kampagnepris

Få 10% i studierabat hos Size?

Vis deal
60%
rabat
Kampagnepris

Spar helt op til 60% på mærket Puma i udsalget hos Size

Vis deal
Fri
levering
Kampagnepris

Opnå gratis levering hos Size?

BetingelserSkjul betingelser
Vis deal
(1 ud af 1 tilbud)

Følg Bloggen

Inde på Sizes hjemmeside findes der en blog, hvor der bliver skrevet og diskuteret om relevante emner om sko. Det primære fokus er de sidste nye styles på markedet. Dette kan komme dig til gavn, da du kan læse, hvad der er hot lige nu, og hvad der er not. Bloggen er gratis, dvs. at du til enhver tid kan læse dig frem til ny inspiration. Hvad enten du er på farten eller bare slapper af, så er der en masse læsestof at gå igang med.
0
Se mereSe mindre

Med på Youtube

Se de nye sæsonprodukter, fede trends og hvad som hitter hos Size. Size deler deres egne videoer på Youtube, hvor du rigtig kan se produkterne i brug. Du kan Abonnere på Youtube kanal og få nys om særlige kampagner og nye kollektioner.

Shopping hos Size med fordel

Anmeldelser af Size

Anmeldelser af Size

Hvis man slår Size op inde på hjemmesiden Trustpilot, så kommer der rigtig mange positive anmeldelser op. Her er det tilfredse kunder som har fået lige det de søgte, mødt med en yderst god service.
Betal med Klarna

Betal med Klarna

Inde på Sizes hjemmeside er det muligt at betale igennem betalingsservicen Klarna. Det er nemt og hurtigt, og du vil modtage dine produkter, før du betaler. Hele 14 dage uden gebyrer!
Retur og ombytning

Retur og ombytning

Hos Size refunderer og bytter de ethvert produkt, der er ubrugt og salgsbar inden for 14 dage. Bemærk dog, at du selv betaler returomkostningerne, og at dine varer skal returneres i god stand.
Tilmeld nyhedsbrevet

Tilmeld nyhedsbrevet

Kunne du også godt tænke dig en mail med de nyeste trends og produkter fra Size? Tilmeld dig nyhedsbrevet, og gå ikke glip af Size rabatkoder og spændende kampagner fyldt med masser rabatter.

Disse rabatkoder er desværre ophørt

Fri
levering
Rabatkode
Vores eksklusive Size rabatkode giver dig gratis levering
Ophørt
Vis rabatkode
Fri
rabatkode
Rabatkode
Få levering gratis med vores unikke Size kode
Kun hos os Ophørt
Vis rabatkode
Fri
Fragt
Rabatkode
Nu får du gratis levering med vores unikke Size kode
Kun hos os Ophørt
Vis rabatkode
Gratis
Fragt
Rabatkode
Få gratis fragt med vores eksklusive Size kode
Kun hos os Ophørt
Vis rabatkode
50%
Rabat
Kampagnepris
Spar op til 50% i Sizes store udsalg
Ophørt
Vis deal
60%
Rabat
Kampagnepris
Snup op til 60% rabat på web exclusives hos Size
Ophørt
Vis deal
50%rabat
En ny rabatkode er netop tilføjet

Hvem er Size?

Shop det sidste nye inden for fodtøj og vælg mellem en lang række tøjmærker, af højeste kvalitet hos Size. Er du ude efter kvalitet til prisen, så er du helt sikkert kommet til det rette sted. Size har nemlig nogle rigtig gode priser på nogle af de mest populære mærker. Derudover tilbyder Size også gratis levering ved køb over 799 kr., hvilket gør at du som kunde, også kan spare penge på det punkt. Udover de gode priser og gratis fragt, er Size fyldt med de nyeste trends indenfor sneakers og sko.Besøg size? hjemmeside

Shop de fede brands

Hos Size er nogle af de fedeste brands samlet på en hjemmeside. Der bliver løbende tilføjet nye sneakers på deres hjemmeside, for at du, som kunde, kan være sikker på at finde de nyeste trends derinde. Der bliver udvalgt produkter alt efter, hvad de spotter på markederne rundt om i verden men ikke mindst på de sociale medier og specielt de danske influencers. Disse kan du også følge med, for at se modellerne i brug, og for at få vished om aktive Size rabatkoder, som ligger omkring på internettet. Et lille udvalg af brands hos Size er:
1. Adidas
2. Nike
3. Fila
4. Puma
5. Reebok
6. Under Armor
2500
Se mereSe mindre
Har vi glemt en rabatkode?
Du kan altid tippe os om en rabatkode, hvis vi ikke har den på vores rabatkodeside.
Del med dine venner