Skatepro rabatkode 2019

Gyldige Skatepro koder i september 2019

Skate er en onlinebutik med alt det nyeste indenfor aktiv sport på hjul og boards. Du finder ofte høje rabatter på gode kvalitetsvarer i det helt store sortiment.
260
90%
Rabat
Kampagnepris

Spar op til 90% på Skatepro tilbudsavisen

Vis deal
20%
Rabat
Kampagnepris

Få 20% i rabat på fine pige rulleskøjter hos Skatepro

Vis deal
Gratis
Fragt
Kampagnepris

Undgå at betale fragten hos Skatepro

BetingelserSkjul betingelser
Vis deal
(1 ud af 1 tilbud)

Billige boards

Hos Skatepro kan du købe forskellige typer boards som f.eks. det kendte skateboard, men også det mindre kendte longboard og cruiser board. Udover disse kan du også købe waveboards, fingerboards du kan have med i lommen og elektriske boards. Du kan købe boards med op til 50% rabat!
0
Se mereSe mindre

Beskyttelse først og fremmest

De professionelle kører med beskyttelse! Det er altid en god idé at sikre sig med diverse beskyttelse. Du kan finde alt fra hjelme, beskyttere til hænder, albuer og knæ, de såkaldte crash pants samt tandbeskyttere og handsker. Hop ind på Proskates hjemmeside, og find den helt rette beskyttelse til dig.
0
Se mereSe mindre

Læs her for mere info

Fysiske butikker

Fysiske butikker

Besøg en af Skatepros fysiske butikker. Du kan besøge butikken i Aarhus og i København. Her kan du få gode råd af medarbejdere og have produkterne i hænderne samt afprøve dem.
Åbningstider

Åbningstider

Butikken i Århus og København har de samme åbningstider. Skatepro byder dig velkommen i deres butikker fra mandag til fredag fra kl. 10-18 og lørdag fra kl. 10-15.
Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af noget! Tilmelder du dig nyhedsbrevet er du sikker på at være først på de gode kampagner, særlige Skatepro rabatkoder, tips og gode råd tilsendt din indbakke.
Rulleskøjter med stil

Rulleskøjter med stil

Du kan blive helt flyvende med Skatepros fine rulleskøjter - i alle slags størrelser og farver. Se de mange fine rulleskøjter hos Skatepro. Der er både nye modeller og nogle til nedsat pris.
Gavekort

Gavekort

Du kan købe gavekort til en værdi fra 25 kr til 2.500 kr. som kan bruges på alle produkter i shoppen. Gavekortet virker som en Skatepro rabatkode, som du blot skal indtaste ved udtjekningsprocessen.
Mange muligheder for betaling

Mange muligheder for betaling

Betal som du lyster - Du kan betale med PayPal og MobilePay for nem og hurtig online betaling. Dankort, Visa og MasterCard er selvfølgelig også muligt at anvende.

Disse rabatkoder er desværre ophørt

Kun
449 kr.
Kampagnepris
Her finder du en MGP Pogo Stick for kun 449,-
Ophørt
Vis deal
Kun
1199 kr.
Kampagnepris
Få dette smarte trick løbehjul fra District C152 for kun 1199,-
Ophørt
Vis deal
90%Rabat
En ny rabatkode er netop tilføjet

Køb billigt ind hos Skatepro

Hos Skatepro er der altid produkter sat på tilbud. Hvis du gerne vil spare penge på dine køb så råder vi dig til at tjekke alle de sparsomme kampagnepriser ud, inden du beslutter dig for at købe et produkt. Hvor kan jeg finde alle de gode tilbud?
1. Du finder varer til rabat ved at gå ind på Skatepro's hjemmeside helt nederst på siden, hvor der står 'Tilbud lige nu'.
2. Dernæst kan du klikke på hvilken kategori du gerne vil se nedsatte varer fra såsom BMX, Boards, Løbehjul, Rulleskøjter og Surf.
3. Kom dine udvalgte varer i indkøbskurven, og anvend din Skatepro rabatkode, såfremt du har en.
God fornøjelse med de nye rulleskøjter, skateboard eller noget helt tredje!
Besøg SkatePro hjemmeside

Skate med gear og lir

Under afdelingen med gear kan du shoppe ramper og grind rails og lave din egen skatepark. Det er også her du finder låse, pandelamper til de sene timer og energiprodukter som barer og geler, der ikke fylder op i tasken.
2500
Se mereSe mindre
Har vi glemt en rabatkode?
Du kan altid tippe os om en rabatkode, hvis vi ikke har den på vores rabatkodeside.
Del med dine venner