Sonos kampagnekode 2020

Gyldige Sonos kuponkoder i januar 2020

Sonos er den ultimative lyd til dit hjem. Høj kvalitet til overkommelige priser. Her på siden er de bedste rabatter og tilbud samlet til dig.
260
Bedste rabatkode
Fri
fragt
Rabatkode

Få din ordre leveret gratis

Vis rabatkode
Kun
899,-
Kampagnepris

Køb en Sonos fjernbetjening for blot 899,-

Vis deal
Kun
2.999 kr
Kampagnepris

For blot 2.999 kr kan du få den elegante Sonos Move højtaler

Vis deal
(1 ud af 1 tilbud)

Stream din musik

Gør brug af dine yndlingsmusik streamingstjenester, når du går hjemme. Sonos kan nemlig kommunikere mere samtlige streamingtjenester såsom Aplle Music, Sound Cloud, Spotify, YouSee og Telmore. Du kan tilføje disse i din Sonos App, og så handler det ellers bare om, at benytte dine mange tjenester på dine kvalitets lydartikler. Sonos kan i sandhed spille op til enhver lejlighed.
0
Se mereSe mindre

Sonos i dit hjem

Interesseret i at høre mere om Sonos. Sonos poster ofte videoer på Youtube, hvor du kan lære mere om deres produkter, de mange funktioner de har og hvordan Home Sound Systemet fungerer.

Vær helt opdateret

Sonos er med på noderne

Sonos er med på noderne

Sonos er en virksomhed der i den grad er aktive på de sociale medier. Facebook, Instagram, YouTube og Twitter er blot nogle af de medier man kan følge dem på. Her kan du bl.a. finde inspiration til brug af højtalerne, og hvordan man kan indrette sit hjem med det flotte design.
Nyhedsbrevet

Nyhedsbrevet

Hos Sonos er det muligt at tilmelde sig et nyhedsbrev. Her indvilligere man i at modtage mails med specielle kampagnetilbud, aktuelle Sonos rabatkoder og informationer omkring nyheder, der er frigivet i deres sortiment.
Sonos blog

Sonos blog

På Sonos bloggen kan du læse artikler om relevante historier inden for musikverdenen. Der er også artikler vedrørende højtalere, hvor du kan læse sig frem til brug af højtalere, optimal lydkvalitet, og hvilken der vil passe bedst ind i dit hjem.
Opret konto og følg din ordre

Opret konto og følg din ordre

Opret en profil inde på Sonos og følg derefter dit købs rejse. Det er meget praktisk hvis du skal holde en fest og vil følge med i hvornår den ankommer. Derudover kan der også planlægges efter hvornår man skal være hjemme, til at modtage sit produkt.

Disse rabatkoder er desværre ophørt

20%
rabatkode
Rabatkode
Sonos fejrer Black Friday med 20% på Home Theater
Ophørt
Vis rabatkode
Gratis
Ekspresfragt
Rabatkode
Denne Sonos kampagnekode giver dig gratis lynlevering
Ophørt
Vis rabatkode
10%
Rabat
Kampagnepris
Spar næsten 10% på Sonos One Generation højtaler
Ophørt
Vis deal
Kun
4349 kr.
Kampagnepris
For kun 4349 kr. kan du få Sonos Play: 5 Beastie Boys limited edition
Ophørt
Vis deal
200 kr.
rabat
Kampagnepris
Spar hele 200 kr. når du køber en One højtaler
Ophørt
Vis deal
Kun
1999 kr.
Kampagnepris
Snup en Sonos HAY limited edition til kun 1999 kr. inden den udgår
Ophørt
Vis deal
Frifragt
En ny rabatkode er netop tilføjet

Lær mere om Sonos

Sonos er en virksomhed, der blev etableret i Californien tilbage i 2002. Virksomheden er kendt for at producere "smarte" strømlinede højtalere, der kan afspille i flere forskellige rum på samme tid. Her er det WiFi, der får dem til at samarbejde, dvs. at der ikke skal en masse ledninger til. Derudover er virksomheden kendt for at levere god kvalitet i alt det, de laver. Så er du en musik entusiast, eller sætter du bare pris på lyd i god kvalitet, så er Sonos lige noget for dig.Besøg Sonos hjemmeside

Produkter af kvalitet

Sonos har en lang række kvalitets produkter. Sonos Beam er en af de bedst præsterende højtalere, hvis man kigger på dens størrelse. Den er perfekt at tilslutte til sit TV. Sonos One er en anden kvalitetshøjtaler fra sortimentet, der kan blive styret med stemme, bruge Sonos App, AirPlay eller din yndlings musik tjeneste. Sonos One er en af de bedstsælgende produkter fra Sonos. Du kan ofte få dine produkter til rabat, eller benytte en Sonos rabatkode, når disse ligger tilgængelige. De kan findes på Sonos egen forside, eller blive offentliggjort på diverse medier.
2500
Se mereSe mindre
Har vi glemt en rabatkode?
Du kan altid tippe os om en rabatkode, hvis vi ikke har den på vores rabatkodeside.
Del med dine venner