Trendhim rabatkode 2020

Gyldige Trendhim koder i januar 2020

Her er platformen for mænd, der ønsker at have samlet de nyeste accessories og den mest hippe mode på et sted. OG vi hjælper dig med at samle alle rabatkoder og nedsatte priser lige her.
260
Fra
149 kr.
Kampagnepris

Find alle typer og farver af seler med priser fra 149 kr.

Vis deal
Kun
99 kr.
Kampagnepris

Du finder stilige halskæder til ham for kun 99 kr.

Er netop tilføjet!
Vis deal
Kun
399 kr.
Kampagnepris

Du finder diverse sixpence til kun 399 kr. hos Trendhim

Er netop tilføjet!
Vis deal
(1 ud af 1 tilbud)
Betalingsmuligheder

Betalingsmuligheder

Hos Trendhim finder du et bredt udvalg af betalingsmuligheder for din bestilling. Trendhim tager nemlig imod stort set alle kort fra Danmark og flere EU-lande. Du kan vælge disse betalingsformer:
1. VISA
2. VISA Electron
3. Mastercard
4. Maestro
5. Dankort
6. Viabill
7. MobilePay
8. PayPal

Designeraccessories til fordelagtige priser

Anmeldelser

Anmeldelser

Hos Trustpilot har kunderne anmeldt Trendhim til at være en enestående virksomhed at handle med. Med 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot siger dette alt om hvor tryg og god kvalitet, der er hos forhandleren. Kunderne var specielt glade for den hurtige levering og høje kvalitet.
Kontakt

Kontakt

Trendhims kundeservice har åbent alle hverdage fra kl. 08:00-16:00. Har du et spørgsmål, eller ønsker du blot en hurtig opdatering på en bestilling, så sidder kundeservicen altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte Trendhim enten på telefon eller via email.
1 års returret

1 års returret

Hos Trendhim får du altid et helt år til at bestemme dig for om det var det rigtige købt, du har gjort dig. Hvis du ikke mener, at det var det rigtige, kan du bare sende din vare retur, hvilket er helt gratis. Du behøver ingen begrundelse for returneringen af varen.
Fri fragt

Fri fragt

Du får altid fri fragt på Trendhims varer, når du køber for over 299 kr. Fragtomkostningerne bliver automatisk trukket fra, når du lægger varer i kurven, der har en samlet værdi på over dette beløb. Leverancen på alle produkter i Danmark tager omkring 1 hverdag fra bestillingsstidspunktet.
Sociale medier

Sociale medier

Nu er Trendhim på hele tre forskellige sociale medier, YouTube, Facebook og Instagram. Hold dig opdateret omkring Trendhim her, hvor der løbende dukker nyheder, Trendhim rabatkoder og andre besparelsesmuligheder op hver evig eneste uge. Følg med på de sociale medier i dag!
Ønskeliste

Ønskeliste

Lav dig selv en ønskeliste og følg med i prisernes op- og nedgang. Ønskelisten giver dig et godt overblik over, Trendhims produkter, og når der er fordelagtige rabatter at tage fat i. Tilføj nemt dine ønsker, følg med i priser og slå til når, der er procenter at spare.

Disse rabatkoder er desværre ophørt

10%
Rabatkode
Rabatkode
Modtag en 10% Trendhim rabatkode ved tilmelding af nyhedsbrevet
Ophørt
Vis rabatkode
50%
rabat
Kampagnepris
Få op til 50% på Trendhims Outlet nu
Ophørt
Vis deal
Kun
140 kr.
Kampagnepris
Få stilfulde slips fra kun 140,- hos Trendhim
Ophørt
Vis deal
Gratis
Levering
Kampagnepris
Få gratis levering på ordrer over 299 kr. hos Trendhim
Ophørt
Vis deal
30%
Rabat
Kampagnepris
Få 30% i rabat på udvalgte læderpunge
Ophørt
Vis deal
25%
Rabat
Kampagnepris
Få 25% på ALLE ure denne uge hos Trendhim
Ophørt
Vis deal
Fra149 kr.
En ny rabatkode er netop tilføjet

Hvem er Trendhim

Trendhim er en virksomhed, der specialiserer sig i accessories til mænd. De designer accessories til mænd af høj kvalitet, der er moderne og til fornuftige priser. Med 10 forskellige mærker i deres butik fokuserer de kun på det bedste af det bedste, når de tilbyder deres kunder produkter. Alle produkter er produceret og designet i Danmark, hvilket giver dig en tryg fornemmelse af kvaliteten. For at få et lille indblik i deres brede accessory udvalg, kan du blandt andet finde produkter så som:
1. Armbånd
2. Punge
3. Butterfly
4. Bælter
5. Halskæder
6. Handsker
7. Hatte
8. Solbriller
9. Slips
10. Ure
Der findes selvfølgelig et hav af produkter på deres hjemmeside, som bare venter på at blive udforsket. Tag en tur ind og bliv inspireret til dit eget accessory-udvalg.
2500
Se mereSe mindre

Nyhedsbrev

Tilmeld Trendhims nyhedsbrev i dag, og gå aldrig glip af de fedeste fordele! Med nyhedsbrevet får du utallige fordele helt gratis ind på din email. Nyhedsbrevet koster hverken noget og er heller ikke bindende. Fordelene du får ved brevet er blandt andet:
1. Op til 40% på deres kollektioner
2. Eksklusive Trendhim rabatkoder
3. Andre eksklusive rabatter med op til 50% i afslag
4. Nyheder fra Trendhim
Besøg Trendhim hjemmeside
Har vi glemt en rabatkode?
Du kan altid tippe os om en rabatkode, hvis vi ikke har den på vores rabatkodeside.
Del med dine venner