Wolt rabatkode 2019

Gyldige Wolt koder i november 2019

Lækker mad fra de mest populære restauranter landet rundt leveret lige til din dør med Wolt.
260
Kun
50 kr.
Kampagnepris

Hos Wolt finder du lækker sushi i hele Danmark fra kun 50,-

Vis deal
Kun
40 kr.
Kampagnepris

Køb indisk mad fra populære restuaranter landet rundt fra 40 kr. hos Wolt

Vis deal
20%
Rabat
Kampagnepris

Hos Noodle Box får du nu op til 20% rabat på deres mad

Vis deal
(1 ud af 1 tilbud)

Godt at vide om Wolt

Wolt app

Wolt app

App'en som Wolt har udviklet er super let at bruge. Lav en profil og indtast din adresse, så kan du få måltidet leveret med det samme. Med dit Wolt login får du overblik over samtlige 5000 restauranter og du kan let følge din bestilling igennem opdateringer fra restauranten.
Kundeservice

Kundeservice

Wolt har altid medarbejdere klar til at hjælpe dig med tekniske problemer, hvis de skulle opstå. De har en FAQ på hjemmesiden, men kan du ikke finde dit svar dér, så sidder Wolt klar ved telefonerne, på e-mailen eller i chatten. Live-chatten finder du inde i app'en, hvor du kan snakke med Wolt i real-time.
Wolt bloggen

Wolt bloggen

Wolt holder af deres kunder og stræber efter at skabe et fælleskab igennem god mad. De har derfor lavet en blog, hvor de jævnligt giver god inspiration til aftensmaden eller frokosten fra deres restauranter. På bloggen laver de også indlæg og interviews om kunder rundt omkring i verden, som bruger Wolt i hverdagen.
Sociale medier

Sociale medier

Wolt teamet er også aktive på de store sociale medier, så de kan holde sig i kontakt med kunderne for at få ris og ros. De vil nemlig gerne have feedback, så de kan gøre servicen bedre for dig. På de forskellige platforme bliver der også lagt inspiration op om mad, samt nyheder om Wolt og deres mange projekter.

Disse rabatkoder er desværre ophørt

50 kr.
Rabatkode
Rabatkode
Anvend denne Wolt rabatkode på din første bestilling og få 50,- rabat
Ophørt
Vis rabatkode
10%
Rabat
Kampagnepris
Få 10% på din bestilling hos BEHOV Vesterbro lige nu
Ophørt
Vis deal
10%
Rabat
Kampagnepris
Bestil mad fra California Kitchen med op til 10% rabat
Ophørt
Vis deal
5%
Rabat
Kampagnepris
Få leveret smagfulde salater med 5% rabat fra 42Raw
Ophørt
Vis deal
Kun50 kr.
En ny rabatkode er netop tilføjet

Takeaway uanset hvor du er

Wolt har taget verden med storm efter de finske skabere offentliggjorde deres service i Finland, hvor de ville levere takeaway med selvkørende robotter. Dette er et eksempel på Wolts tilgang til service, som handler om en god blanding af høj kvalitet og udnyttelse af teknologi. Det er dette, som har gjort Wolt populære, samt deres hurtige levering i samarbejde med deres kurerer. Wolt er nu blevet en stor virksomhed, og du kan få leveret lige præcis den mad, som du har lyst til:
1. Sushi
2. Indisk
3. Poké bowls
4. Thai
5. og meget mere...
Dette er gjort muligt fordi Wolt samarbejder med over 5000 restauranter fra 50 forskellige byer, så de kan gennemføre deres misson: at give dig muligheden for at spise det du vil, lige præcis når du har lyst.
2500
Se mereSe mindre

Sådan anvender du Wolt rabatkode

Når du finder en gyldig Wolt rabatkode her på siden er det super let at anvende den. På hjemmesiden, eller i appen, kan du gøre følgende:
1. Find en lækker restaurant
2. Vælg mellem de mange retter
3. Tryk videre til indkøbskurven
4. Find rabatkode-feltet
5. Indtast din Wolt rabatkode
Du vil nu kunne se, at din rabatkode vil trække den angivne procent fra dit køb, og du kan nu nyde den dejlige rabat. Er du så uheldig at der ikke findes nogle rabatkoder her på siden, så kan du tit stadig finde rabatter inde på de individuelle restaurant sider på Wolt. Der er ofte 20% rabat at spare på flere spisesteder. Dér vil rabatten automatisk blive trukket fra prisen, så du ikke skal tænke på det.
Besøg Wolt hjemmeside
Har vi glemt en rabatkode?
Du kan altid tippe os om en rabatkode, hvis vi ikke har den på vores rabatkodeside.
Del med dine venner